Diary - November 12, 2016

Serious Fashion: The Project

Cover image of blog

Een succesvolle blog runnen vereist hard werk en veel tijd: het is iets waar niet vaak bij stil gestaan wordt. Voor sommigen is bloggen een broodwinning, voor anderen een toegewijde hobby. Dat combineren met een even druk leven daarnaast, of dat nu werk is of studeren: het is niet altijd evident. Met dit project leg ik de nadruk op mijn persoonlijke combo: geneeskunde studeren en in nauw contact staan met mijn lezers. Via foto’s, tekst en alles wat er in mijn hoofd omgaat.

Een fashion- en lifestyleblog: het blijft nog altijd een voor 90% virtuele wereld. Daarnaast zijn er de talloze blogger events, en de mensen die je in het echte leven leert kennen. Aan die laatste 10% voeg ik graag nog wat persoonlijke content toe. Ik ben altijd iemand geweest die zichzelf graag uitdrukt. Mijn meningen, maar ook mijn passies.

Dankzij mijn blog verleg in mijn grenzen, en ik ben niet bang om daarmee naar buiten te komen. Enkele mensen die me nauw aan het hart liggen weten dit maar al te goed. Van hen kreeg ik mijn eigen, gepersonaliseerde bomber jack. TSC, of beter The Sacred Closet: mijn eigen kleine wereld waar ik hoop, persoonlijkheid en inspiratie wil creëeren. Want het is meer dan ooit waar: alles is mogelijk, als je er maar hard voor werkt.

Het filmpje spreekt voor zich. Hierin deel ik met jullie een deel van mijn dromen: inhoud geven aan mode via hetgeen waar ik dagelijks mee bezig ben. Ik hoop dat jullie deze ietwat specialere blogpost even inspirerend vinden. Laat het me zeker weten als jullie meer van dit soort posts willen zien!

Blog image
Blog image
Blog image
Blog image
Blog image

Dit is mijn inzending voor de Zalando Style Icons // Creative Content Icon.

❤ Een grote dankjewel aan Annelies Schrevens, Thelma Coffee & Design & Barboek.

Leave a comment